keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Rollen nyytitys aloitettu

Rollen turkki alkaa olla jo sen verran pitkä, että se on aina pissassa ja koiruli haisee epämiellyttävälle :( Tänään päätin sitten aloittaa turkin nyytityksen. Kotona oli vain värillisiä silkkipapereita, mutta hyvin se onnistui niilläkin :)Ainakin nyt aluksi vielä nyytitellään; katsotaan sitten lyheneekö turkki kun ollaan parit koiranäyttelyt käyty. Ensimmäisiin mennään heinäkuussa täällä Torniossa. Toivottavasti tuomari tykkää meidän komeasta pojasta.

10 kommenttia:

 1. Hienoa kun edes jaksat yrittää vaikka onkin hankalaa. Kun näyttelyt ovat takana ja käyt kasvattajan kanssa ynnäyksiä tulosten perusteella ,vasta sitten harkinta turkin lyhennyksestä.
  Minä leikkasin meidän pojille lyhyet turkit paitsi ei sille näyttely koiralle. Jalat tasasin suoraksi alas ja se pyöristettynä tassun malliin. Pistoolin ympärys ihan lyhyeksi oli helppo pesasta sisääntullessa märällä liinalla.Vartalon karvat samallatavalla kuin sinun Romeolla. Hännän alusta kakkavako paljaaksi niin pysyi puhtaana. Minun koirat olivat lyhyessä turkissaan ihan yorkkeja ja söpöjä. Olihan Romeonkin turkki lyhyt ja olemus hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee:) Romeolla olikin kiva se puolipitkä tyyli turkissa.

   Poista
 2. Ihanat <3 Heti jo ikävä niitä pikkusia! Ja tietty mamia <3

  /Anskuliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on; maaliman ihanimpia poikia. Ja tietty meilläkin kaikilla on ikävä meän ihanaa Anskuliinaa <3

   Poista
 3. Nyytit on laitettu vähän väärin, niinkuin maltankoirille. Kannattaa etsiä ohjeet YORKIN turkin nyytitykseen!:) Niin sujuu paremmin:D

  T:Yorkin omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on tutustuttu :) Nämä nyt oli vaan sellaiset "vitsinyytit" :)

   Poista
 4. Lyhentyykö Yorkkien turkki jos sen nyytittää?
  Kiinnostunut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tavallaan, kun se turkki kääritään paperinyytin sisään.... Nyytityksen tarkoitus on suojella turkkia, niin että se pysyy takuttomana ja kauniina.

   Poista
 5. Kuinka usein turkki pitää nyytittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli koiraa aikoo käyttää näyttelyissä on turkki pidettävä jatkuvasti nyyteillä. Nyytit olisi hyvä avata ja uusia aika usein; parin päivän välein.

   Poista