tiistai 22. lokakuuta 2013

Rokotuspäivä

Tänään pojilla oli rokotuspäivä. Saivan Nelosrokotteen sekä Raivotautirokotteen. Eläinlääkärillä käynnin yhteydessä pojat aina myös punnitaan ja hupista keikkaa; molemmat olivat aika roimasti lihoneet :( Rolle painoi 4,7 kg ja Roope 3,7 kg! Nyt alkoi pojilla kyllä laihdutuskuuri! Vähän ihmettelen niiden lihomista, sillä olen antanut vain sen suuruisen päiväannoksen kuin Royal Canin ruokapussin kyljessä suositellaan..... Eläinlääkäri sanoi kyllä, että nämä pussien kyljessä olevat annossuositukset ovat vähän yläkanttiin. Mutta tosiaan; painot on saatava Rollelle neljän kilon pintaan ja Roopelle kolmen kilon huitteisiin.

6 kommenttia:

 1. Voi ihme kuinka ovatkin saaneet painoa. Kyllä nyt vain kevyempää ruokaa tai annoksi pienemmiksi. Vaikka kyllä ne ovat suloisia vantterampinakin.Meidän Roni oli yli neljäkiloinen jässikkä ja ei minulla ollut sisua sitä nälässä pitää kun oli niin aktiivinen luonne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Olin kyllä niin yllättynyt... Roopen painon nousun olen kyllä huomannutkin, mutta Rollen lisäpainoa ei ole niin selvästi näkynyt.

   Poista
 2. Pojat ovat olleet kyllä ruoka-aikana kotona : )
  Merkki siitä, että ovat terveitä, laihtuva koira on sairas, jos ei ruokahalua.
  Minun neiti taas on hyvin nirso ruoan suhteen. Syö hyvin neitimäisesti.
  Ikä 2 v 3 kk ja paino 2.6kg.
  Mutta ihanat on pojat, melkoisen vauhtiviikarin näköisiä, ponnarit vinossa-
  Terkuin Terttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :D Nyt ollaan oltu jo reilu pari viikkoa laihdutuskuurilla ;) Pitää tässä kohta punnita onko tullut tulosta. Isokokoisempiahan nämä meidän pojat ovat kuitenkin, mutta 4 ja 3 kg pitäisi riittää. Meilläkin se entinen yorkki Romeo painoi lähes aina sen 2,6 kg ja söi tosi nirsosti. Näille pojille kyllä ruoka maittaa :D

   Poista
 3. millon tulee uusi postaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun kaipaileitte poikien kuulumisia, yritän saada tänne lähiaikoina jotain aikaiseksi:)

   Poista