sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Yorkkikavereita kylässä

Pojilla kävi eilen yorkkikamuja vieraana; Arthur 2 v ja Alvin 10 kk :) Olipa mukava seurata poikien temmellystä. Vilinä oli melkoinen, kuten seuraavista videoista ilmenee :)
Arthur ja meidän pojat ovat lähes samanikäisiä; Arthur on vain pari kuukautta nuorempi. Kooltaan Arthur on suurinpiirtein Rollen kanssa samaa luokkaa. Punnitsin eilen meidän pojat ja lukemat olivat seuraavat:

- Rolle 3930 g
- Roope 3330 g

Alvininkin sain puntarille ja hän painoi 2300 g, mutta Arthurin punnitus ei onnistunut ollenkaan; vaan poika rimpuili puntarilla siihen malliin, että ei saatu lukemia talletettua :D

8 kommenttia:

 1. Voi ihanaa vilinää ja kaikki niin suloisia.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että löysin sun blogin! Itse oon kans oman yorkkini elämästä silloin tällöin kirjotellut ja harmitellut, etten oo löytäny muita yorkkeja. Iloiselta näyttää meininki videolla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun löysit tiesi tänne :) Yorkkiblogeja ei tosiaan juurikaan löydy. Tämä minunkin blogi päivittyy aika harvoin, mutta aina joskus jotain kuitenkin:)

   Poista
 3. Moikka, täällä odotellaan uusia poitsujen kuulumisia:)
  -Nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kun olen niitä toisinaan yrittänyt kuvatakin, mutta tulee niin huonoja kuvia, kun liikkuvat koko ajan... Toisaalta myös mitään uutta kivaa kirjoitettavaa ei ole oikein ilmaantunut.. mutta yritän tässä jotain kuulumisia laitella lähiaikoina. Kiva kuulla, että olet kiinnostunut :)

   Poista
 4. Hei! Olen joskus lukaissut Sisustusta ja Sepustusta ja nyt kun kävin katsomassa, eksyin tähän blogiin. Mitää sen kummallisempaa sanottavaa minulla ei ole, mutta suurena eläintenystävänä oli ihanaa nähdä miten iloisilta koiranne näyttivät :) Silmät täyttyvät aina kyynelistä kun näkee jossain eläimen joka on onnellinen, se kun ei ole niille rassukoille itsestäänselvä asia. Meillä on kaksi kania lemmikkinä ja teemme kaikkemme että ne saavat elää pitkän ja ihanan elämän ja on mahtavaa huomata, ettemme ole lemmikkiemme kanssa ainoita, jotka niistä tosissaan välittävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi :) Kyllähän nuo pikku pojat ovat meidän koko perheelle niin tärkeitä ja rakkaita. Ihana kun niitä on kaksi niin heidän ei tarvitse meidän työpäivinäkään jäädä yksin. Lemmikit tuovat niin paljon iloa elämään!

   Poista