sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Jäätelökesä ;)

Minulla on tapana antaa aina poikien nuolla jäätelötikun jämät. Näin sitä sulassa sovussa nuollaan makiaa jädeä; toinen toiselta puolelta ja toinen toiselta :)

Minulla on ollut järjestelmäkamera lainassa ja olen vähän opetellut sillä kuvailemaan. Tässä muutama otos pojista. Ensimmäinen kuva on Rollesta; tosin tämä on otettu vielä omalla digikameralla.

 Roopella taitaa olla jotain asiaa ;)

Rolle poseraa :)

Roope pötköttelee keittiön pöydän alla :)

Pienet pojat olkkarin "pöytäkoristeena" :)

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia karvakavereista, ovat tosi ihanan näköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirkkis:) Olen nyt taas innostunut niitä kuvailemaan kameratestailun myötä:) Kohta saakin kuvata 2-vuotis kuvat kun pojilla on 15.6. synttärit. Täydet kaksi vuotta jo täyttävät.

      Poista
    2. Punnitse ja kerro miten kehitys on kulkenut. Suloisia ovat ♥

      Poista
    3. Juu; pitää muistaa nostaa puntarille synttäripäivänä:)

      Poista
  2. Hyviä kuvia oot saanu otetuks.
    - jokos ne pojaat jo kaks täyttää... Niin se aika vaan kuluu nopsaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne :) On kyllä niin äkkiä mennyt nämäkin kaksi vuotta!

      Poista
  3. Tosi hyviä kuvia, kyllä ovat suloisia! Mitä muuten poitsujen arkiturkinhoitoon kuuluu? Onko teillä näyttelysuunnitelmia? Jäde näyttää maistuvan:)Ja rapsutuksia 2-vuotiaille!
    Terkuin.Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina:) Turkkia tulee pestyä nyt kesällä parikin kertaa kuukaudessa. Tosin voisi pestä vieläkin useammin, koska karvat ovat aina vähän pissassa :( Rollea jo yhden kerran nyytitinkin ja meinasin ottaa siitä videon, mutta meillä oli täällä sellainen häly päällä, että ei siitä mitään tullut :D No nyytit kutittivat sitä niin paljon, että otin pois, enkä ole uudestaan laittanut. Ajatuksissa on vähän ollut mennä elokuussa Rovaniemellä olevaan näyttelyyn... saa nyt sitten nähdä tuleeko lähdettyä.

      Poista