lauantai 30. elokuuta 2014

Limingassa koiranäyttelyssä

Tänään käytettiin Rollea näyttelyssä. Tämähän oli Rollen toinen kerta ja meillähän tulokset parani! Viime kesänä saatiin H eli hyvä ja nyt Rolle sai tuomarilta EH:n eli erittäin hyvän. Vielä kun vähän turkkia hoidetaan ja kasvatellaan, niin jospa se ensi kesänä saisi jo ERI:n ;)

Mikäs meillä on siellä näyttelypaikalla ollessa, kun on niin loistavat kasvattaja-apujoukot auttamassa.

Tässä Rollen isän omistaja laittaa Rollea näyttelykuntoon.

Nyt on topknot valmiina. On se niin komia poika!

Handlerina toimi tyttäreni, jolle tämä oli ensimmäinen kerta kehässä :)  Tässä on jännittävä H-hetki jo lähellä.

Rolle oli ainoa avoimen luokan uros, joten kehässä ei ollut samaan aikaan muita. Tosi hienosti osasi tyttäreni koiran esittää ja Rolle liikkui niin upeasti ilman minkäänlaisia rimpuiluja. Hieno poika!

Me jännäsimme Roopen kanssa katsomossa :)

Olin kyllä niin iloisesti yllättynyt, että Rolle sai EH:n kun täytyy tunnustaa, että turkin hoito on ollut vähän niin ja näin. Nyt sain kuitenkin taas uutta intoa siihen touhuun ja katsotaan jos ensi kesänä olis turkki siinä kunnossa, että voitais ihan erinomaistakin tavoitella ;)

Tässä vielä tuomarin (Dusan Paunovic) englanninkielinen arvostelu:

"2 years. Tall big male. Enough correct head, good neck. Long legs, missing front angulations. I  would like little bit better topline. Coat could be little bit better for age. Loose in front moving. Correct temperament."


8 kommenttia:

 1. Onnittelut hienosta menestyksestä! Täällä onkin odoteltu uusia päivityksiä😊-Nina-

  VastaaPoista
 2. Hyvä te! Kyllä oli ihana taas nähdä hyvin hoidetut ja selvästikin rakastetut "lapsenlapset"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kristiina, onhan ne semmoisia kullannuppuja, että mielellään niitä hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt vaan vielä vähän enemmän puhtia tuohon Rollen turkin hoitoon, niin siitä se lähtee :)

   Poista
 3. Onnittelut upeasta näyttely arvostelusta. kaunis poika hän on ♥

  VastaaPoista
 4. Onnitelut. Omani just pesin ja turkki loistaa silkkisenä. Pesen n. 2-3 viikon välein ja tarvittaessa. Tassut ja peräpään joka päivä. Joka päivä harjaan ja kampaan. Rea tykkää siitä puuhasta. Ja kun pesun jälkeen laitan hiustenkuivaajan päälle, pyörii siinä mielellään kun kuivataan turkki, selvästi neiti. Reilu viikko sitten poistettiin hammaskiveä.
  Onnea seuraavaan kilpailuun.

  Terkuin Terttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terttu:) Meillä pojat ei oikein tykkää föönailusta, mutta ihan hyvin antavat harjata....vaikkeivat nyt kovin paljon pidä siitäkään, mutta kun saavat makupalan toimenpiteiden jälkeen, niin se auttaa jaksamaan :)

   Poista