maanantai 1. joulukuuta 2014

Rollen ja Roopen kuulumisia

Kuvailin poikia ihan arkilookissa eli ei oo karvoja juurikaan oiottu ;) Kuten huomaatte; Rollella on uusi soma nyyttipuku suojaamassa nyyttejä.

Rollella käväsi 7.11. hellukin Ruotsista ja oli toiveissa saada pikku-Rolleja. Homma ei kuitenkaan onnistunut ihan toivotulla tavalla. Rolle ja Sally kyllä olivat muuten ihana pari ja viihtyivät hyvin toistensa seurassa :) Ehkäpä sovitaan treffit uudestaan ensi vuoden maaliskuussa;) Hellun nimi on Sally ja täältä voit vilkaista hänen kuviaan.

Poikien 100 % sisäsiisteys on viime viikkoina vähän lipsunut :( Muutaman kerran on nimittäin tullut kakit sisälle; ensin pari kertaa yläkertaan ja nyt kolme kertaa jo tänne alakertaankin. Nyt olen sitten kävellyt niiden kanssa ulkona vähän pitempiä lenkkejä, niin että varmasti molemmat tarpeet tulee moleilla tehtyä ennenkuin mennään takaisin kotiin. Sen luulisi auttavankin tässä ongelmassa.

8 kommenttia:

 1. Rollen puku on hieno. Tasapuolisuuden vuoksi Roopelle joku talvinen puku myäs. Roopen 'tukka' ihana.

  VastaaPoista
 2. Pojilla on molemmilla punaiset talvipuvut, jotka pitä kylä laittaa kun kovemmat pakkaset ulkona piinaavat:) Roopella on tosiaan lyhyt pystytukka-look :)

  VastaaPoista
 3. Voi nuita mussukoita. Ihanat pojat.
  Puvussa ja ilman.
  Terkuin Terttu

  VastaaPoista
 4. Onko pojilla ollut ongelmia yksinjäämisessä asuntoon? Mietin tässä koiran hankintaa ja kaikilla tuntuu olevan tuhoja pentuaikana ainakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut ongelmia. Meillähän pojat jätetään aina pesuhuoneeseen päiväksi eli en jätä vaeltamaan tänne koko taloon.Pikkuisen rouskuttivat oven karmeja pentuja, mutta eivät enää tee tuhoja. Pesuhuone on ikäänkuin niiden "oma huone", jossa he myös nukkuvat yöt. Siellä on pedit ja vesikuppi ja joskus vähän lelujakin, tosin taitavat nukkua siellä kun ollaan poissa.

   Poista
  2. Näistä kuvista näkee hyvin, että kyllä se Rollen naamakarvoitus on kuitenkin kasvamaan päin :) Kristiina

   Poista
  3. No niin kyllä itseasiassa näkeekin :) Ja nyt pidetään niistäkin huoli ;) Se kuitukangasnyytti on nyt pysynyt jo monta päivää :)

   Poista