maanantai 24. elokuuta 2015

Koiranäyttely Rovaniemellä 23.8.2015

Olipas eilen kaikin puolin upea päivä Rovaniemen koiranäyttelyssä; aurinko paistoi lämpimästi koko päivän ja mikä ihaninta; Rolle sai ensimmäisen Sertin. Eikä siinä vielä kaikki; sieltähän tuli vielä VSP:kin :)
 
Suurkiitos ihanalla Kristiinalle, joka jälleen laittoi näyttelypaikalla Rollen näyttelyvalmiiksi; korvatrimmaus, turkki ojennukseen ja suloinen punainen rusetti päälakea koristamaan. Ja kylläpä vaan oltiinkin komeana!

Handlerina toimi tyttäreni Anniina. Tuomari Harto Stockmari tutki koiran erittäin perusteellisesti ja tarkasti.

Olin aivan totaalisen yllättynyt ja liikuttunut kun kuulin lopputuloksen; SERTIFIKAATTI! En ollut uskoa korviani, mutta totta se oli :) Tässä meidän upea Sertin arvoinen rakkauspakkaus ruusukkeineen ja pokaaleineen. Kaksi pokaalia ja ruusuketta; toinen Sertifikaatista ja toinen VSP:stä. 

Tässä palkitut; vasemmalla upea ROP ja oikealla meidän ihana VSP.

Onhan hän upea! 
Tuomarin sanoin: 
"Oikea sukupuolileima ja mittasuhteet. Oikeanmuotoinen ja ilmeinen pää. Hyvä purenta. Hyvä kaula. Oikeanmuotoinen runko. Vähän suora etuosa. Hyvin kulmautunut takaosa. Oikea karvanlaatu. Liikkuu hyvin ja ryhdikkäästi. Tarvitsee harjoitusta ja itseluottamusta.
Rodunomainen kokonaisuus". 

Meidän loistavan kasvattajan upea koiranelikko, joista kaikki menestyivät hienosti näyttelyssä.

Nyt alkoi Rollella myös partakarvojen kasvatus eli koitan nyt kovasti saada niissäkin nyytit pysymään. Tänään ne olivat eka päivän ja ainakin vielä ovat paikoillaan :) Tämmöiseltä sitä sitten kotioloissa näytetään :D Mutta kunhan taas päästään näyttelyihin, niin kyllä se tästä taas lookki muuttuu ;)

2 kommenttia: