maanantai 15. lokakuuta 2012

16 viikon rokotukset

Tänään oli vuorossa rokotustehosteet. Oli mielenkiintoista nähdä eläinlääkärin puntarilla kuinka poikien paino oli kehittynyt kuukaudessa. Rolle painoi nyt 2600 grammaa eli 400 grammaa enemmän kuin kuukausi sitten. Roopen paino oli tänään 1800 grammaa eli 300 grammaa enemmän kuin viimeksi. Näköjään samassa suhteessa on painoa pojille kertynyt.

Rolle ei ollut piikeistä moksiskaan; päästi vain ihan pienen vinkauksen. Roope sen sijaan ulvoi kivusta kun piikki pistettiin ja vinkui hetken vielä lattialla rokotuksen jälkeenkin. Kotonakin vielä istui tovin mököttämässä boxissaan. Tuli pois vasta kun Teemu sen sieltä juustopalalla houkutteli ulos :D

Eläinlääkärireissun jälkeen uni maistui sohvalla mamman vieressä.

Roope; tänään täydet 4 kk.

Rolle; myöskin tänään täydet 4 kk.


4 kommenttia:

 1. Voi sentään, toisilla ollut tosi rankka päivä :) Nyt uni maistuu..
  t. Merja

  VastaaPoista
 2. Onnittelut 4kk:n ikäisille, toisaalta se on niin vähän, ja koiran elämässä jo niin paljon :) Ei se piikki varmaan ikinä kivalta tunnu, ja nyt onneksi seuraavaan piikitykseen onkin sitten hieman enemmän aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan vuoden päästä seuraavat piikit eli varmaan ehtii unohtumaan nämä kärsimykset. Vaikka toisaalta koirilla on aika hyvä muisti; Romeokin alkoi aina jo lääkärin pihalla luimistelemaan; vaikka oli pitempikin aika edellisestä käynnistä.

   Poista