maanantai 1. lokakuuta 2012

Ulkoaitauksen laajennus

Pojilla on ollut takapihalla pieni muutaman aitapalan kokoinen aitaus, jossa he eivät arvatenkaan viihtyneet yhtään. Aina kun heidät sinne laittoi, niin kohta jo roikuttiin aitaa vasten anoen poispääsyä. Varsinkin Rolle on yleensä heti tassut aitaa vasten vinkumassa vapauteen. Enkä niitä oikeastaan ole siellä sitten paljon pitänytkään. Vaan yleensä ovat saaneet vapaasti juoksennella sekä taka- että etupihalla.

Nyt kuitenkin on pikkuhiljaa alettu kovasti reviiriä laajentamaan; takapihalla on alkanut naapurien pihoille juoksentelut lisääntyä. Etupihalla taas on maantie ja maantien toisella puolella usein naapurin lapsukaiset pihalla ja sinnehän sitten mieli tekisi kovasti mennä tervehtimään. Ongelmaan ratkaisuna otin kaikki hankkimani aitapalat käyttöön ja sainkin aika ison aitauksen keinun ympärille.

Siellä viihdyttiin jo huomattavasti paremmin, kun on enemmän tilaa juoksennella:)

Tällaista meininkiä siellä aitauksessa sitten tänään saatiin aikaan. Pojat juoksivat keinua ympäri vaikka kuinka kauan :D Välissä Roope meni piiloon keinun alle ja yritti yllättää Rollen.

Paremmin ne viihtyivät siellä kun itse istuskelin keinun reunalla ikäänkuin mukana menossa. Jonkin ajan päästä sitten katseltiin jo anovasti, josko sitä jo pääsisi sisälle :)

Eihän näiden söpöisten katseiden alla muuta voi kuin suostua portin avaukseen ja päästää pienokaiset vapauteen ;)

Ps. Eka päivä takana ilman yhtään kakkapökälettä sisätiloihin, mukaanlukien viime yö....eli kehitystä silläkin saralla :)

10 kommenttia:

 1. Kyllä se pikkuhiljaa alkaa onnistumaan se ulos tarpeiden tekeminen! :D ihania kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tänään taas takapakkia; mutta ei auta lannistua;)

   Poista
 2. Kyllä oli menoa ja meininkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä! Tänään sitten yritin jättää ne sinne vähäksi aikaa itseskeen, niin ei muuta kuin nökötetään yhdessä paikkaa:( Toivottavasti tottuvat sinne ajan kanssa.

   Poista
  2. Kyllä ne sinne tottuu :)
   - jätät vaan...
   (helppoa neuvoa täältä kun ei näe niitä pikkusia)

   Onneks niitä kuitenkin on kaks!

   Poista
  3. Joo; eiköhän ne totu; vaatii vaan kärsivällisyyttä sekä emännältä että koirilta:)

   Poista
 3. Voi jestas kun ovat söpöjä nuo teidän pojat! Ymmärrän kyllä hyvin miltä tuntuu katsoa koiran anovaa katsetta, jotta aituksen portti aukeaisi. Eihän sitä voi muuta kuin suostua. Meillä ainakin koira tietää mistä narusta pitää vetää, jotta mami antaa periksi. Napittavia silmiä, kun ei voi vastustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä; aina on vähän huono omatunto kun toiset siellä eivät oikein viihtyisi...mutta toisinaan on vaan helppo jättää ne sinne hetkeksi:)

   Poista
 4. Ihku ihana video ja niin söpösiä ovat.

  VastaaPoista