maanantai 17. joulukuuta 2012

Yorkkipikkujoulut


Meillä on aivan loistava koiriemme kasvattaja ja poikien isä-koiran omistaja. He järjestävät meille yorkki-ihmisille ja yorkeillemme mukavia yhteistilaisuuksia muutaman kerran vuodessa:) Tällä kertaa oli vuorossa jälleen jo perinteeksi muodostuneet yorkki-pikkujoulut. Mukana viime lauantaina vietetyissä pikkujouluissa oli 17 yorkkia ja kahdeksan yorkkimammaa. (Peitin kasvot kaikilta kun en viitsinyt alkaa kysymään lupaa kuvan julkaisuun...). Monella yorkki-mammalla on useita koiria.

Tässä kuvassa on "papiljoteilla" eli silkkipaperinyyteillä varustettu 9-vuotias yorkkipappa Urho pentuineen eli kaikki Urhon ympärillä olevat yorkit ovat hänen lapsiaan. Urho on kovasti meriittiä saavuttanut useamman maan valio ja erittäin upean näköinen lajinsa edustaja! Aivan vasemmalla laidalla on Roope ja Urho-iskän vieressä Rolle pukkipuvussaan. 

Kaikki halukkaat pääsivät myös yksityisposeerauskuvaan. Tässä Rollen poseeraus...

..ja Roope :)

6 kommenttia:

 1. Voiko ne olla söpömpiä? Ihanat pienet Sinulla on!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania kuvia ja kaikki koiruudet tosi upeita. Noi sinun koirien talvipuvut ovat ihanat. Kiva kun päivittelit ja saan nauttia upeista koiruuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis ja mukavahan se on talletella noiden poikien kuulumisia, niin jää tämä pentuaika paremmin mieleen:)

   Poista
 3. Kiitos kehuista <3 Katselin ensin että mulle on kasvanut kasvit päähän, varsinainen viherpiipertäjä - mutta sitten huomasin että sulla on enemmän netikettiä kuin mulla =) Ja edelleen olen niin onnellinen, että pojat päätyivät teille. Sie olet aivan täydellinen yorkki-matte! =)

  Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo; tuli vähän monennäköistä päätöntä tyyppiä tähän kuvaan; sulla kuitenkin jotain päässä toisin kuin meillä muilla:D Kiitos Kristiina ihanista sanoistasi; pojathan on mulle niin tärkeitä ja rakkaita <3

   Poista