keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Terkkuja punaiselta torkkupeitolta

Pienen kuvaussession tuloksia. Punainen tausta on kyllä hyvä väri yorkkeja kuvatessa. Kuvattu 20.11.2012 eli pojat ovat näissä kuvissa 5 kk ja 5 pv:) Vasemmalla Roope ja oikealla Rolle.

Roope.

Roope vähän kyllästyi kuvausoperaatioon ja päättikin ottaa pienet torkut :D

Rolle sen sijaan käänteli päätään puolelle...

...ja toiselle....

....katsoipa jopa kerran suoraan kameraakin kohti :) 

Roope vaan veteli hirsiä....

 "Hohhoijaa...voisit kyllä jo lopettaa sen kuvaamisen ja tehdä jotain kivempaa"


8 kommenttia:

 1. Heipat,
  joulukorttikuviin oli meilläkin aikanaan koirulin kanssa pulmia - ei tahtonut kiinnostaa istua/maata kameran edessä "tonttuhattu" päässä. No onneksi sain muutamia kuvattua ja niitä on vielä talless, vaikka kohde on jo 5 vuotta ollut paremmilla mailla.
  Ensimmäinen kuva sinun poseeraajista oli tosi hieno!
  T.Komentoora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se eka kuva on tosi onnistunut! On ne kyllä sellaisia ikiliikkujia, että kuvaussessiot ei kyllä onnistu monesti mitenkään :D

   Poista
 2. Ihanat terrierit teillä, tomeran näköisiä <3
  t. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne tosi tomeria rakkauspakkauksia :)

   Poista
  2. Voi ei..miten ne voi olla noin liikuttavan ihania!!Melkein itkien katselen..Mulla itselläni 8-v.tomera yorkkipoika.Niin tulee vauva-ajat mieleen.Sisäsiisteys stressasi minuakin kovin.Omani oppi puolivuotiaana täysin sisäsiistiksi.Meinasi usko loppua monta kertaa.Ulkona käytettiin krt sata,kehuttiin ja palkittiin kun ulos teki tarpeensa.Ja tämän päivän oppien mukaan ei moitittu,jos teki tarpeensa sisälle vaan jätettiin huomiotta.Eläinlääkärimme kertoi,ettei usko huomiotta jättämiseen,kun opettaa koiraa sisäsiistiksi.Perusteli,että koira laumaeläimenä oppii paremmin komentamisen kautta.Niinpä tuskastuneena kokeilin sitten sitäkin.Eli kun hauvelimme kyykistyi sisälle tarpeitaan tekemään,sanoin kuuluvasti EI.Pari päivää ja pikkuinen sisäsiisti.Tiedän,että monet täysin eri mieltä asiassa.Mun kokemus tällainen.Ihanaa ja rauhaissa joulunaikaa sinulle ja pojille.Anu

   Poista
  3. On ne kyllä ihania pakkauksia! Meilläkin pojat täyttävät nyt 15.12. puoli vuotta ja nyt tuntuu, että ollaan voiton puolella tuossa sisäsiisteys-jutussa. Nyt käytän noin parin tunnin välein niitä ulkona ja heti yleensä tekevät vähintään pissat sinne. Aamulla voi joskus viikonloppuisin olla poikien huoneessa olla kakat ja joskus pissatkin lattialla(nukkuvat pesuhuoneessa)kun nukutaan pitempään;) Olen kyllä torunut aina kun yllätän heidät itseteossa, joten sitä metodia on käytetty:) Mutta jos huomaan läjän tai lätäkön vasta myöhemmin, niin silloin vain huommaamattomasti siivoan jäljet hissukseen pois.
   Ihanaa joulua myös sinulle ja yorkkipojallesi:)

   Poista
 3. Voi miten kauniita kuvia

  Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen tausta on tekee näköjään huonomman kuvaajnkin kuvista ihan kivoja:)

   Poista