maanantai 19. marraskuuta 2012

Viiden kuukauden paino

Pojilla tuli 5 kk täyteen 15.11. ja ajattelin, että se kuukausipäivä on aina hyvä punnituspäivä. Niinpä pojat vaakaan ja tässä tulos:

Roope 2181 g.

Rolle 3094 g.

Istuivatpa muuten tosi kiltisi tuossa vaa'an päälle nostetulla lautasella :)

Vähän jännittää tuo Rollen painon kehitys; se ei nimittäin saisi kovin paljon tuosta enää kasvaa. Mikäli mielii näyttelyissä käydä, pitäisi yorkin paino jäädä 3400 gramman tietämiin. Olen kovasti tutkinut netistä yorkkien painon kehitystä ja monessa tietolähteessä oli sellainen viitearvo, että kun 12 viikon paino kerrotaan kahdella, niin siitä saataisin koiran aikuispainoarvio. Rollella se olisi sitten siellä neljän kilon paikkeilla. Saa nähdä sitten, miten käy.

4 kommenttia:

 1. Tuo on tosi kummallinen ilmiö, kuinka erikokoisia pentuja syntyy samassa pentueessa. Meidän ensimmäinen painoi 1.800 seuraava 2.600 ja kolmas 3.800 Jokaisessa pentueessa oli kummallisesti eripainoisia ja vertailin sisaruksia niin ei tasalaatua ollut.Itse tykkäsin tuosta pienimmästä ja kyllä tuo isotankkikin oli ihana. Vain meidän pienet olivat ulkoisesti hyväksyttyjä ulkoisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no ollaanhan me ihmisetkin eri kokoisia ;) Mutta tosiaan, olivatpa isoja tai pieniä, niin ihania ovat <3

   Poista
 2. Hienosti ovat söpöliinit kasvaneet, Rolle alkaa olla meidän pienimmän koirulin kokoinen, nyt voin hahmotella kuinka pikkuisia nuo pojat ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rolle tosiaan saisi nyt kovasti jo hiljentää tuota kasvutahtiaan;)

   Poista