maanantai 4. maaliskuuta 2013

Roopen temppu

Roope on oppinut hienosti hakemaan sukkaan. Kun hoen "muutaman" kerran, että "Hae sukka", niin Roope kipaisee lelukorille ja tuo kuin tuokin sieltä sukan :) Meidän sukkaleikki on sellainen, että Roope hakee sukkaa (Rolle ravaa osaa ottavasti vieressä...), sitten pojat pitävät sukkaa lujassa hammasotteessa niin kauan kuin minä viitsin sitä repiä heiltä pois. Sitten kun sukka putoaa lattialle kumpikin katsoo minua syvälle silmiin niin kauan, että nappaan sukan uudelleen käteen ja joko heitän sen kauemmaksi, jolloin Roope hakee sen takaisin (ja jälleen Rolle ravaa sen vieressä...) tai otan sukan käteen ja he yrittävät taas saada sitä hampaisiinsa.

Tässä videonäyte sukan hakuprosessista:


Ei tainnu tuo video toimia, mutta täältä linkistä löytyy sama video.

Kuten näette; Rolle kulkee sujuvasti rinnalla ja sitten lopuksi se katse ;)


11 kommenttia:

 1. Aivan ihania :) Tuosta videosta tulee mieleen oma yorkki-mixini (puoliksi yorkki ja puoliksi maltan koira). Tuli mieleen, onko Rolle tai Roope ikinä syöneet tai hajottaneet teillä esim. huonekaluja? Meidän pennulla (6kk) on paljon leluja ja tekemistä päiväsaikaan, mutta silti on jyrsinyt yhden rahin kulman ja johtoja! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppujen lopuksi aika vähäisiä ovat järsimistuhot; kodinhoitohuoneessa on sellainen puinen kenkäteline, jonka reunat ovat olleet varsinkin pienemmän eli Roopen herkkua ;) Roope on myös järsinyt jonkin verran pesuhuoneen oven karmeja joutessaan, kun ovat siellä aina silloin kun ollaan töissä.

   Poista
 2. Voi kuinka mukava noutamisleikki ja tosi hyvin jo toimii. Hauskannököistä kun 'turvamies' juoksee vierellä. Ihanan sopuista hommaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo "turvamies" termi sopiikin hienosti Rollen rooliin :D

   Poista
 3. Voi kuinka mukava video.. palkkaakin taisivat jäädä odottelemaan - ihanat katseet :)
  t. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö; tämä leikki on opeteltu ihan ilman palkkaa. Ne vaan tykkää niin kovasti tuosta sukanvetoleikistä, että se on varmaan riittänyt palkaksi, kun mamma heittelee ja pitelee sukkaa :D

   Poista
  2. Se vielä, että tuo parivaljakon katse tarkoittaa sitä, että ne odottavat minun ottavan sukan uudelleen käteeni, jotta pääsevät sitä vetämään:)

   Poista
  3. Hei, juu ymmärsinkin, että haluavat vaan leikin jatkuvan ja jatkuvan. Meidän terrieri jää tuijottamaan tuolla tavalla esim. kun tuo aamulehden mulle, namin toivossa - ovat ne niin vinkeitä :)
   t. Merja

   Poista
  4. On ne kyllä tosi ihania veijareita :)

   Poista