maanantai 10. kesäkuuta 2013

Vähän paremmat nyytit :)

Kerroin tuolla joku aika sitten, että laitoin Rollelle ekat nyytit värillisillä silkkipapereilla. No eihän ne käytännössä oikein toimineetkaan, sillä kun turkki vähän kostui, niin ne paperit värjäsi koiran karvan silkkipaperin sävyyn :)

Nyt ostin Mätsäreillä eräältä yorkki-mammalta pikkutukun nyytityspapereita, joten vihdoinkin meidän pojalla on aidot nyytit.

Otin vielä molemmista muutaman kuvan, kun nöpöttävät divaanilla rinnakkain. Kohta meillä onkin 1 v syntymäpäivät eli 15.6. Sitten täytyykin ottaa oikein hieno yksivuotis-kuvasarja :)
4 kommenttia:

 1. Noi sinähän opit hyvin nyytittämään ,hienoa kun sait oikean paperin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo; vähän katoin ohjetta netistä ja muistelin yli yhdeksän vuoden takaista Romeon nyytitystä :) Romeokin kävi kaksissa näyttelyissä, mutta ei oikein menestynyt. Ekasta sai punaisen nauhan, mutta toisista tuli sininen, jonka jälkeen en sitten enää viitsinyt panostaa turkin hoitoon.

   Poista
 2. No niin, siinä ovat pojat niin komeina, nenät pystyssä.
  Selvästi näkee, että itsekin tietävät, että söpöjä ovat molemmat.

  Miten paljon aikaa nyytitykseen menee ja miten kauan aikaa annat nyyttien olla?

  Terkuin Terttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat hienoja poikia :)
   Nyytitykseen meni noin 15 minuuttia ja tänään jo irtosi pari eli näyttää siltä, että joka päivä ne on aukaistava ja oiottava. Pitää vielä hankkia manteliöljyä, jota suositellaan vähän laitettavan pestyyn turkkiin ennen nyytitystä.

   Poista