sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Rollen ensimmäiset näyttelyt Tornion KV 20.7.2013

Eilen oli Rollen ensimmäiset näyttelyt. Tosi hienosti Rolle esiintyi pää ja häntä pystyssä, eikä yhtään hässäillyt kehässä. Siitä voin kiittää kasvattajiemme näyttelyharjoituksia, joita teimme viiden viikon ajan kerran viikossa.

Molemmat pojat oli mulla mukana ja välillä odoteltiin boxissa kiltisti.


Rollen isän omistaja siisti Rollen korvat ja....

 ...teki Rollelle hienon Top Knotin.

Numerolla 451 oltiin ainoa urosjuniori kehässä.

Ihan kohta on meidän vuoro, mutta itseasiassa yllättävän rauhallisesti boxin päällä loikoiltiin ja katseltiin muita koiria.

Tässä ollaan sitten jo kehässä pyörähdelty ja vuorossa on tuomarin tarkempi katselmus, jota varten koira nostetaan pöydälle. Hienosti antoi Rolle tuomari Tapio Rannan tutkiskella sekä turkin että hampaat. Eihän me ihan parasta tulosta vielä saatu, mutta H tuli ja ihan kehityskelpoinen arvostelu:

"Vielä hieman raajakkaan vaikutelman tekevä kookkaanpuoleinen uroa, jolla hyväilmeinen pää. Kaulan kiinnitys runkoon tulisi olla sulavampi. Hieman matala hännän kiinnitys. Runko vielä täysin kesken kehityksen. Karvanlaatu ok. Liikkuu edestä ok., hieman ahtaasti takaa. "

Tässä upea Rollen ja Roopen isä.

ja tässä heidän upea äiti. Molemmat ovat saavuttanut näyttelyissä varmaan kaiken mitä voi saavuttaa. Jos Kristiina lukee tätä, niin voisit kommenttiboxiin laittaa Rollen ja Roopen isän ja äidin saavutukset, kun minä olen vähän huono näissä tiedoissa....4 kommenttia:

 1. Hei! Kyllä vaan saat olla ylpeä Rollesta, mie ainakin olen =)
  Isä Urho on saavuttanut tittelit Suomen, Ruotsin ja Norjan muotovalio, Pohjoismaiden muotovalio, Kansainvälinen muotovalio, Voittaja 08, Helsingin Voittaja 11 sekä Veteraanivoittaja 12. Lisäksi on tullut Best in Show rotuyhdistyksen epävirallisessa näyttelyssä 2010, Kääpiökoirien erikoisnäyttelyssä 2011 rodun voitto ja lisäksi Top Yorkie 2011 ja Top Yorkie Veteran 2011 ja 2012. BIS Veteraani Rovaniemellä 2012 ja Torniossa 2011 + muita sijoituksia. Äiti Jessica on kisannut jonkin verran, tuloksena Suomen ja Ruotsin muotovalio ja sijoittunut Vuoden Yorkkikisassa.

  Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kristiina; nyt mullakin on tallessa nuo poikien äidin ja isän meriitit. Saavutuksia oli tosiaan niin paljon, että en millään muistanut muuta kuin tuon kolmen maan muotovalio-tiedon :) Oon kyllä tosi ylpeä jo siitä, että Rolle esiintyi niin hienosti ja siitä suuri kiitos kuuluu sulle, Railille ja Erkille; ilman teitä oltas varmaan sekä mamma että koira poukkoiltu kehässä suuntaan ja toiseen :D Kyllä me taidetaan seuraavaksi Pellossa kokeilla mitä siellä sanotaan.

   Poista
 2. Hyvä, hyvä!!!

  Kristiina

  VastaaPoista