torstai 1. syyskuuta 2016

Kesän tokat koiranäyttelyt Rovaniemellä

Kävästiin Rollen kanssa Rovaniemellä koiranäyttelyssä 28.8. Meillä on kyllä niin helppo käydä näissä näyttelyissä, kun meidän ihanat kasvattajaporukat pitävät huolen meistä ja ihana Kristiina loihti jälleen Rollesta niin upean näyttelykoiran. Ei kyllä tulisi näistä näyttelyhommista mitään ilman Railia, Kristiinaa ja Erkkiä. Iso sydämellinen kiitos teille, että ootte olemassa ja aina valmiina auttamaan kaikessa :)Kristiina lupautui ilokseni myös näyttämään Rollen tuomarille. Tällä kertaa Rolle sai EH:n. Tuomariarvostelussa oli kaikki tosi hyvin, mutta naapuriteltassa oleva juoksunarttu oli vähän sekoittanut Rollen päätä, joten hän murahteli tuomaripöydällä jollekkin näkemälleen urokselle sillä seurauksella, että ERINOMAINEN jäi tällä kertaa saamatta. Ymmärsin, että se olisi muuten tullut. 

Tuomarina oli Tapio Ranta ja arvostelu oli seuraavanlainen:

"Rotutyyppi melko hyvä. Uros joka koon ylärajoilla. Hyvä ilmeinen pää ja kaula. Koira vaikuttaa korkearaajaiselta. Hyvin kulm. edestä ja takaa. Hyvä karvanlaatu ja väri. "Murisee" pöydällä tuomarille, minkä vuoksi palkintosija."

Kristiinan mielestä Rolle ei kuitenkaan murissut tuomarille vaan tosiaan sille näkemälleen urokselle, mutta niinhän se on, että tuomarin pöydällä ei kestä äännellä millekkään eikä kellekkään ;) Harmitti kyllä niin vietävästi, kun tuollainen käytös ei ole ollenkaan Rollen tapaista :( Toivottavasti menee paremmin kesän viimeisissä näyttelyissä Limingassa 17.-18.9. Siellä Rolle näytetään sekä lauantaina että sunnuntaina. 2 kommenttia:

  1. Vai poika hullaantui tyttösestä. Sellaista tapahtuu liian usein. Pitäisi kieltää juoksuiset nartut kilpailuihin tai sitten laittaa se hajunesto. Kyllä hän on kaunis ja olisi ansainnut ruusukkeen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kyllä harmitti niin paljon ja olen samaa mieltä, että juoksunartut ei kuulu näyttelyyn :(

      Poista