maanantai 19. syyskuuta 2016

Koiranäyttelyssä Oulussa - Liminka Shows 17.-18.9.16

Limingan kaksipäiväiset koiranäyttelyt siirtyivät runsaan osonoton vuoksi Oulun Äimärautiolle. Siellä meidän Rolle osallistui molemmille näyttelypäiville.

Lauantaina 17.9. olin itsekin mukana ja Rollen esitteli tyttäreni. Tuomarina toimi Tsekkiläinen Juza Beradze ja hän antoin Rollelle arvostelun ERINOMAINEN. Sertiä ei häneltä herunut ;)

Arvosteluteksti oli seuraavanlainen (kaikille kommentoi aika lyhyesti...):
"A little bit heavy, uncorrect topline, enough good head and compact body, enough good colour" 

Tässä Josefiina Niskan ottamassa kuvassa pieni tyylinäyte... Ihana kuva ja niin nätisti Rolle siellä tepasteli.

Muutama minun ottama kuva lauantailta:
Jätin Rollen lauantaina kasvattajan hellään hoivaan, kun itse jouduin palaamaan Tornioon. Sunnuntaina kasvattaja vei Rollen näyttelyyn ja Rollen isän omistaja Kristiina esitteli Rollen ja johan se SERTI napsahti ja vielä VSP. Olen niin kiitollinen ja onnellinen kun meillä on niin mahtavat nuo kasvattajaporukat, jotka hoitavat koiran upeaan näyttelykuntoon ja muutenkin ovat meidän tukena näissä koirahommissa.

Viime kesänä Rolle sai ensimmäisen Sertinsä ja vielä kun saadaan yksi jostain seuraavista näyttelyistä, niin koira on Suomen Muotovalio...lähellä on jo :) Kyllä taas tuli näistä molempien päivien arvosteluista (onhan se ERINOMAINENkin ihan hyvä... ) motivaatiota hoitaa koiran pitkää turkkia seuraavia näyttelyitä silmälläpitäen.

Sunnuntaina tuomarina toimi Kroatialainen Igor Selimovic ja hänen arvostelunsa Rollesta oli seuraavanlainen:
"Excellent type, good proportions, wellshaped head, good bodystructure, good balance in movement, good coat, nice temperament"

Lämmin kiitokseni Love Dane`s kasvattajille Railille ja Erkille sekä Kristiinalle, ootta ihan parasta A-luokkaa :)

Kasvattajallamme on myös verkkokauppa, jossa on tilattavissa kattava valikoima yorkkitarvikkeita:

4 kommenttia:

 1. Rolle on upea ja hyvä olemus. Palkinnot ovat ansaitut joten paljon onnea sinulle ja tyttärellesi myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On hän kyllä suloinen ja nyt alkaa todenteolla partakarvojen kasvattaminen :)

   Poista
 2. Mainio blogi! Lueskelin tässä tämän illan aikana koko aikajanan läpi. Meille on tulossa pieni Yorkkipoika lokakuun lopulla ja koeta imeä kaiken mahdollisen tiedon ja tarinan mitä suinkin löydän. Paljon mielenkiintoisia kokemuksia on tulossa meillekin. Sisäsiisteyden osalta tiesinkin jo että voi olla haasteita - blogisi konkretisoi asiaa...no osaapahan varautua realistisesti asiaan eikä odottele ainakaan liikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea kovasti uudesta ihanasta perheenjäsenestä. Yorkki on niin mahtava, rakastetta ja iloinen koira. Teille tulee vielä pajon upeita hetkiä sen kanssa <3 Jos on jotain kysymistä, niin ota rohkeasti yhteyttä vaikka sähköpostiini soile.morsari (at) gmail.com

   Poista