torstai 10. marraskuuta 2016

Hammaskiven poisto

Tänään käytiin poikien kanssa eläinlääkäri Onni Heiskasen vastaanotolla Keminmaassa poistattamassa hammaskivet. Siellä myös punnittiin Rolle ja Roope ennen toimenpidettä ja Rolle painoi 4800 g ja Roope 4250 g. Aika mötiköitä he ovat ;) Hammaskiven poistossa koirat nukutetaan ja toimenpiteen jälkeen niille annetaan ensin kivunpoistopiikki ja sitten herätyspiikki. Kaikki sujui tosi hyvin...pikkuisen pojat olivat ihmeissään herätessään, että mikä oli homman nimi :O

Tänään on minun toisessa blogissa juttu pojista kun pääsin niiden kanssa Purina One -yhteistyöhön; tästä linkistä pääset sen jutun lukemaan.


Meillä on myös iloisia perheenlisäysuutisia; sillä Rollesta on tullut isä elokuun lopulla. Neljä suloista pentua syntyi 27.8.2016; kolme urosta ja yksi naaras. Siitä on myös juttu minun toisessa blogissa; sen löydät tästä linkistä.

2 kommenttia:

  1. Ompas pojista tullut isoja ja molempien yhtaikainen kantaminen on melkein bodausta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat vähän liiankin pulleita, varsinkin Roope :D Ollaan taas pienellä laihdutuskuurilla hänen suhteen, kun alkaa olla lähes samanpainoinen kuin Rolle vaikka on paljon pienempi muuten.

      Poista