maanantai 14. elokuuta 2017

Rollen kesän 2017 näyttelyt

Tänä kesänä Rolle on käynyt viisi kertaa näyttelyissä. Valitettavasti sitä kolmatta sertiä ei vielä saatu, vaikka läheltä piti kun yksi varaserti tuli :) Nyt vaan taas vuosi turkkia hoidetaan ja kasvatellaan vähän poskipartakarvojakin, niin eiköhän hän ensi kesänä jo valioidukin sitten. Kesän ekat näyttelyt oli juhannuksena Rovaniemellä. Itse en ollut paikalla, vaan Rolle pääsi kasvattajan mukana sinne. Näyttelyn tuomarina oli Baic Boris Sloveniasta, joka antoi Rollelle EH 1.
Seuraavat näyttelyt oli kaksipäiväiset Oulussa. Eka päivänä olin paikalla katsomassa. Tuomarina oli Augustin Romaniasta ja hän antoi arvostelun EH 1.

Rolle lähti kasvattajan mukaan ja minä Tornioon. Ajattelimme, että koira on rennompi, kun minä en ole vieressä hermostuttamassa häntä. Sehän auttoikin, sillä toisena päivänä 16.7. Rolle sai varasertin. Tuomarina toimi Dropnjak Darko Serbiasta. Hänen antoi Rollelle ERI 1 arvostelun varaserteineen.

Heinäkuun 25. päivä Rolle oli kasvattajan mukana Kemissä. Siellä tuomarina oli Paunovic Dusan Serbiasta ja häneltä Rolle sai EH 1 arvostelun.
Tänä kesänä hommattiin Rollelle myös passi, sillä hän pääsi isänsä omistajan mukana näyttelyyn Ruotsiin. Näyttely oli Överkalixissa 12.8. Sieltä Rolle sai ERI 1, mutta sertin arvoiseksi ei tuomari Rollea katsonut.

ERI 1 arvosteluista kuitenkin saa lisää intoa tähän koiran hoitamiseen ja eiköhän se kolmas serti sieltä vielä tule :) On se niin hieno koira ;) Onneksi meillä on myös niin ihanat tukijoukot, jotka aina laittavat koiran näyttelykuntoon ja ottavat mukaan näyttelyihin. Suurkiitos Kristiina, Raili ja Erkki <3 p="">

1 kommentti:

  1. Onnittelut näyttelyistä ja upea Herra on Rollesta tullut ja kyllä se sertti vielä tulee ♥

    VastaaPoista