lauantai 19. tammikuuta 2013

Nappisilmät

Tänä aamuna pitkästä aikaa löytyi källit myös yöhuoneesta:( Yleensä ne ei yön aika pissaile eikä varsinkaan kakkaile enää, mutta näköjään senkään suhteen ei voi sanoa ehkä koskaan "ei koskaan".... Taisi itseasiassa olla Rollen tortut, kun pikkuinen juoksi heti aamu-ulkoilussa kakalle. Yleensä... siis lähes aina ne on kyllä yön nukkuneet hiiren hiljaa huoneessaan (pesuhuone) ja sitten aamulla minun herättyä mennään välittömästi takapihalle ja molemmat tarpeet tehdään sinne myös välittömästi. No tämmöstä tämä on ja tulee olemaan ja siihen on syytä taas tottua:)

Kuvailin poikia taas vähän ja sainkin aika ihania otoksia varsinkin Rollesta, kun otin zoomilla, kun se makoili lattiatyynyillä. Juuri otsatukka ponnari laitettu, niin näkyy silmätkin kauniisti. Voiko suloisempaa namppelia olla!


Roope on kyllä niin vaikea kuvattava, se heiluu koko ajan ja tällä kertaa myös lipoi kieltä niin, että sekin tallentui hauskasti kuvaan:)


Roope laittaa myös lähes aina korvat luimuun kun tähtäilen kameralla ja sitten siitä tulee niin hassun ja korvattoman näköinen kuvassa. Silmätkin peittyvät pitkän otsatukan alle. Olen nimittäin leikannut Roopelta aina tuota otsatukkaa, niin että se ei oikein roikkuisi sen silmillä, kun topknotit ei oikein tahtonut pysyä millään. Roopen karva on jotenkin niin pehmeää, harvaa ja ohutta.


10 kommenttia:

 1. Kyllä on hyvän näköinen tuo Rolle ja kun silmät näkyy tosi upea. Roopeen pitäis saada pikkuisen rohkeutta ja tietysti voisi kysästä eläinlääkäriltä tai kasvattajalta pitäisikö sille laittaa jotain vitamiiniruiskeita jos se nostais siten olemustaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se Roopekin on muuten ihan rohkea ja reipas, mutta aina kun tekee jotain eli kuvaa sitä tai ollaan lähdössä johonkin niin se on niinku niin innoissaan, että se kyyryilee ja hytisee:)

   Poista
 2. Kyllä on söpöjä nappisilmiä! :) Aivan ihania poitsuja <3

  VastaaPoista
 3. Nukkuvatko poikaset siis aina pesuhuoneessa?Onko siihen jokin erityinen syy?
  Ihania ovat kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä; yön nukkuvat siellä, koska haluan, että rauhoittuvat yhteen paikkaan, eivätkä vaella pitkin taloa. Myös mahdolliset pissat ja kakat on sieltä helpompi puhdistella.

   Poista
  2. Ok.Meillä kun tuo yorkin hankinta on ehkäpä pian edessä niin kaikki vinkit koskien sisäsiisteyttä ovat tervetulleita :) Miten Romeon laita oli,nukkuiko sekin kylppärissä pienenä?
   Meinaan,kun teillä on nyt kaksi karvapalloa,niistä on seuraa toisilleen mutta kun koiria on vain yksi,tuntuukoha liian "julmalta" laittaa se yksinään nukkumaan?

   Poista
  3. Joo; ei ehkä raskis yksinään sinne pesuhuoneeseen laittaa, mutta kaksin ovat siellä kyllä tosi rauhallisesti koko yön. Romeo nukkui kodinhoitohuoneessa ja kodinhoitohuoneen ovessa oli vain puurimoista tehyt portti, jotta ei päässyt sieltä vaeltamaan yöllä mihinkään. Kuitenkin ovet olivat auki ja kodinhoitohuone (kuten pesuhuonekin) on ihan meidän makkarin vieressä. Viimeiset viisi elinvuottaan Romeo nukkui meidän sängyssä minun ja isännän välissä. Päädyin siihen ratkaisuun, koska alkoi tuntumaan, että se on muutenkin niin paljon yksin; päivät yksin ja vielä yötkin sitten yksin, niin siitä se alkoi vierihoito;) Romeo nukkui meidän vieressä tosi rauhallisesti, eikä lähtenyt siitä kyllä öisin mihinkään; tosin varmuudeksi laitettiin alussa se sama portti meidän makuuhuoneen ovelle, ettei se sieltä yöllä lähtisi, mutta eipä se edes yrittänytkään.

   Poista
 4. Meillä on silkkiterrieri, ja se laittaa kans korvat tuollain taakse luimuun kun on mielissään saamastaan huomiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ne sillä tavalla osoittavat sen kun ovat mielissään:)

   Poista