perjantai 11. tammikuuta 2013

Pitikin kehua.....

Pitikin mennä kehumaan kuinka hienosti pojat ovat olleet sisäsiistejä :( Heti kun sain sen tänne blogiin kirjoitettua, niin tunti siitä löytyi ensimmäinen lätäkkö kodinhoitohuoneesta ja sen jälkeen niitä on löytynyt toinen ja pari eteisestäkin. Myös yhdet kakit teki jompi kumpi olkkarin matolle. No; mutta täytyy kuitenkin myöntää, että harventuneet ne vahingot on, joten iloitaan siitä :D

Rollella on vähän hienostelutaipumuksia; makoili  tässä yksi päivä käsirengas kädessä sohvalla:)

Näin meillä täällä perjantai-vapaapäivä sujuu; divaanilla kolmisin pötkötellen. Ei tarvi torkkupeittoa kun on kaksi pientä lämpöpatteria jalkojen päällä;)

6 kommenttia:

 1. poika koirat,vaan ovat semmosia että jos lähistöllä on narttuja ja niillä juosuaika,merkkaillaan silloin sisällekkin herkemmin.sitten kun toinen pissii "merkkaa"ensin niin toinen perässä.
  siinä ei aina sitten auta vaikka kuinka paljon käyttää ulkona.vahinkojakin sattuu silloin tällöin,sille ei vain voi mitään.suloisia noi teijän pojat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on. Edesmenneellä Romeo-koirallamme merkkaukset väheni huomattavasti kun se kastroitiin ja niin taidan näilekin vesseleille tehdä mikäli niistä ei näyttelykoiria tule. Roopella on pieni purentavika eli hänellä leikkaus on edessä varmasti, mutta Rollen kanssa kyllä mielellään menisin näyttelyihin.

   Poista
 2. Ihana blogi! Olen seurannut Sisustus ja Sepustus-blogia ja nyt olet laittanut rakkaus-pakkaus pojille oman.
  Olen vannoutunut yorkkifani. Yorkki-tyttö Rean äippä.
  Rea on aina lähellä, aina. Ja yöt nukkuu kainalossa tai pää samalla tyynyllä.
  Onpa ollut mukana Ikeassakin, tosin samanlaisessa kantokassissa kuin teidän pojilla, ruskeassa. Sen saa päältä ja päästä auki ja sivuilla verkot.
  Siellä tyttö istui ja katseli shoppailua. Taitaa olla meillä naaraspuolisilla verissä ;)

  Terveisiä Terttu Raumalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Terttu! Juu, tein pojille oman blogin, niin jää johonkin muistiin, miten niiden elämänvaiheet menevät. Aikaisempi yorkkimme Romeon pentuajasta kun ei enää tunnu muistavan juurikaan sellaisia mielenkiintoisia yksityiskohtia, niin ajattelin nyt tallentaa näiden poikien juttuja tänne.
   Ihana kun teidän pikkuinen on käynyt shoppailemassakin, niinkuin naiset ainaskin:) Rapsutukset Realle ja suukot pojilta;)

   Poista
 3. On tuo päivälepo ihanaa noiden lämpöisten karvapoikien kanssa ihanaa.

  VastaaPoista