torstai 16. elokuuta 2012

Rolle ja Roope; yorkkipoikien elämää

Tämä blogi on perustettu meidän uusille perheenjäsenille; Rollelle ja Roopelle. Rolle ja Roope ovat 15.6.2012 syntyneet yorkshierenterrieri-pojat. Pojat ovat syntyneet Love Dane`s Kenneliin, josta oli meidän ensimmäinenkin yorkkipoikamme Romeo (s. 5.6.2003, k. 28.5.2012).  Kuvassa vasemmalla Roope (pienempi) ja oikealla Rolle (isompi poika).

Rolle ja Roope olivat 10.8.2012 kahdeksan viikkoa vanhoja ja siten luovutusikäisiä, joten silloin ne myös meille haettiin. Illalla lähdimme hakemaan tyttäreni kanssa meille varattua pentua ja hups meille tulikin niitä kaksi ;)

Hienosti kotiutuivat pojat uuteen kotiinsa, itseasiassa eivät olleet moksiskaan maiseman vaihdosta. Pikkuhiljaa katselivat ympärilleen ja eivät vielä eka päivinä kovin pitkälle olohuoneesta tohtineet lähteä. Ulkona käytettiin poikia tiheästi ja sisälle viritettyihin sanomalehtipapereihin ei taidettu saada osumaan yhtään lirausta. Muutama lätäkkö ja kakkapötky löytyi silloin tällöin.

Rolle (oikealla) on tosiaan vähän kookkaampi kuin Roope (vasemmalla). Roope puolestaan on äänekkäämpi ärhentelijä kun painivat keskenään.

4 kommenttia:

 1. Onnea teidän uusille perheenjäsenille. On ilo seurata myös heidän elämää. Ovat saaneet ihanan kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Mukava kun poikien blogi kiinnostaa:)

   Poista
 2. Voi että miten ihania poikia! Onneksi löysin poikienkin blogin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit, tänne koetan kovasti päivitellä poikien kuulumisia:)

   Poista