keskiviikko 22. elokuuta 2012

Tarvikeostoksia

Olen innokkaana surffaillut koiratarvikkeita myyvien nettikauppojen sivuilla. Tarvetta on varsinkin uusille harjoille ja saksille. Olen myös jo Romeon aikana haaveillut kunnon hoitopöydästä koiralle ja Peten Koiratarvike.com -nimisestä verkkokaupasta löytyikin sopiva ja edullinen; hinta vain 79 euroa, eikä postikulujakaan tarvinnut yli 39 euron tilauksesta maksaa, niin ei muuta kuin tilaus menemään. Toimitus oli nopea; parissa päivässä oli pöytä meillä kotiinkuljetettuna :) Tässä sitä testaillaan ja hämmästellään.

Hienosti pöydällä pysyttiin; Roopen tyylilnäyte :) Koiran käsitteleminen tällaisella pöydällä oli kyllä huomattavasti helpompaa kuin kodinhoitohuoneen liukkaalla pöydällä!

Samalla tilasin koirille tarkoitettuja pissa-alustoja. 50 kpl:een paketti 60x45 kokoisia alustoja maksoi 18,90 euroa.

Laitoin alustoja neljä kappaletta eli noin neliön kokoisen alueen olohuoneen nurkkaan ja tosi hyvin on pojat sinne tarpeensa tehnytkin. Tänään ei ole yhtään pissaa eikä kakkaa tehty muualle kuin ulos ja alustoille.

Tänään piipahdin myös Mustissa ja Mirrissä ostoksilla. Sieltä ostin kaksi harjaa; toinen pehmeämpi nyt kun karva on vielä niin lyhyttä ja toinen piikkiharja, jolla sitten harjataan turkkeja kun ne ovat pidempiä. Ostin myös uudet pyöreäkärkiset sakset, jotta en piikittelisi saksenkärjillä poikien tassuja tassukarvoja leikkaessani.

Oikeassa alakulmassa oleva pakkaus sisältää pienen pienen hammasharjan. Tämä sormeen ja voidaan aloittaa hampaiden harjausharjoitukset.

Kaulapannat on ollu sen verran vaikeita omaksuttavia, että päädyin ostamaan toisen tuollaisen helpommin kaulaan pujotettavan kaulan mukaan kiristyvän kaulapannan.

 Romeollakin tuli sitä käytettyä paljon enemmän kun se oli niin helppo sujauttaa kaulaan silloin kun lähdettiin lenkille. Eikä ne oikeastaan muulloin tuota pantaa tarvikaan!

Pojista on muuten tosi vaikea saada kuvia, kun ne on aina liikkeessä:) Eilen sain pärisemällä ja pörisemmällä vähän kiinnitettyä niiden huomiota, että sain jonkinlaiset lähikuvatkin napattua. Roope....

...ja Rolle, tosin vähän epäselvästi, mutta niin suloisesti. Näissä kuvissa ne näyttää kyllä ihan samannäköisiltä, kun ovat niin samalla tavalla päät kallellaan.

Yhteispotretti vielä; takana Rolle ja edessä Roope. Minun pikkuiset pörriäiset :)

6 kommenttia:

 1. On ne kyllä söpösiä! Munkin tekis mieli ostella kaikkea ihanaa koiranpennulle. Nytkin on varmaan kymmenen nettikaupan sivut auki, josta katselen mitä ihanaa sitä onkaan olemassa ;)

  Kävimme juuri ensimmäisellä pitemmällä kävelyllä. Hienosti meni. Paitsi, että edelleenkään koira ei osaa tehdä pissoja ollessaan hihnassa. Oli helpottuneen näköinen pissatessaan heti hihnan poisoton jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi; tuo vaatiikin kärsivällisyyttä, että ne oppii siinä hihnassa tekemään tarpeensa....haluais niin, että ne oppis heti kaikki :D

   Poista
 2. Ihania, ihania <3
  Minäkin mahdan hommata tuollaisen pöydän, olen tähän asti hoitanut keittiön pöydällä, pyyhe alustana, mutta aina se luistaa. Meillä oli käytössä no pissa-alustat ja hyvin oppi käyttämään. Jopa matkoilla hotellissa ja kylässä, levitin aina vaan näkösälle tuon ja siihen pissata luikautti. Kakat yleensä teki kyllä lattialle :( Mutta ne on onneksi niin pienet ja kiinteät :) Kivat puheet, sorry!
  Meidän yorkki on nyt 1v 3 kk ja neiti on tullut ihan hassuksi, kun yrittää pissata aina kuten pojat tienvarteen...jalkaa nostaa ja sitten meinaa kaatua :D On tämä kyllä ihana rotu, ei tarvi kärsiä yksinäisyydestä <3 Ja lapset tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mahtava tuo pöytä, siinä ei jalat luista, vaan pysyvät jämäkästi alustalla. Mitähän sillä teidän neidillä on oikein mielessä, kun poikien lailla on alkanut pissaileen; on ne semmosia höpönassuja ja tosi ihana rotu! Muuta rotua en huoliskaan;)

   Poista
 3. Mamman pojat ovat niiiiin sievänä kuvassa <3 Sano niille, että huomenna "äiti" tullee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen sanonu jo monta kertaa ja kyllä ne vain jo äiti kakkosta kovasti odottavatkin :)

   Poista