torstai 16. elokuuta 2012

Roopen ja Rollen "äitiyspakkaukset"

Syntymäkodista pojat saivat mukaan reilut "äitiyspakkaukset". Koiranruokaa 7 kg säkki sekä lisäksi säilytysrasiat raksuille, joissa oli vielä pussilliset penturuokaa. Mukaan kasvattaja laittoi myös ison lelupakkauksen ja kaulapannat molemmille pojille.

Saimme mukaan myös upean punaisen nukkuma-alustan, mikä olikin pojille mieluinen. Tosin eka yönä se pissittiin niin märäksi, että otin sen pois, jotta eivät ihan sitä vessana pitäisi;) Teimme olohuoneeseen aitauksen, johon makuualusta ja Romeon vanha nukkumakori laitettiin.

Aitaukseen laitettiin myös Romeon vanhat ruokakipot...

...ja tietysti lelulaatikko. Siellä sitä tyytyväisenä vedellään sikeitä sykkyrässä :)

Kasvattajalta saimme myös yorkkien hoito-oppaan ja tietysti rekisteripaperit.

Poikien Kennel-nimet ovat: Love Dane`s Midsummernight Sun (Roope)....

...ja  ja Love Dane`s Midsummernight Dance (Rolle).2 kommenttia:

 1. Hei! Ensinnäkin, tosi hieno juttu että perustit blogin näille pikku hurmureille, jään ehdottomasti seurailemaan hauvojen kuulumisia! En olekaan aikaisemmin kommentoinut mihinkään blogiin, vaikka kaikennäköisiä blogeja paljon luenkin. Tämä blogi tosin kolahti niin lähelle sydäntä, että nyt täytyi jo suu aukaista :) Itsekin nimittäin omistan yorkin, puolitoistavuotiaan sellaisen. Tulikin nyt mieleen, kun hieman koiranruoasta tuli mainintaa, niin minkälaista ruokaa Romeonne söi? Oma hauvamme syö aika paljon kuivamuonaa, eikä paljon muu tunnu edes kelpaavan, mutta luulen että runsas kuivamuona vaikuttaa turkin kiillottomuuteen ja pitkällä tähtäimellä terveyteenkin negatiivisesti. Olisko sulla mitään vinkkejä antaa sen suhteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin tosiaan, että jää kiva muisto sitten tästä blogista, kun pojat kasvaa, eikä enää muista kaikkia pentuajan juttuja:)
   Romeo söi aina pelkkiä raksuja; Friskies Minimenua. En tiedä sitten vaikuttiko turkin laatuun... Kasvattajankin mielestä raksut ovat ihan kattavaa ravintoa koiralle..Joskus annoin Romeolle myös raaka jauhelihaa.

   Poista